Nem úszod meg szárazon!

Nyit a SPA és Wellness részleg a Zala Springsen


 
Különleges csemegével várja a jövő heti hosszú hétvégén a golf, a gourmet és a relaxálás szerelmeseit a mesébe illő zalai dombok ölelésében megálmodott Zala Springs Golf Resort. 
November 13-án egy különleges borvacsorára invitálják a vállalkozó kedvű játékosokat és kisérőiket a híres Lázár Chef elképzelései szerint, majd másnap november 14-én egy Márton napi ebéddel egybekötött Texas Scramble golfversenyre várnak benneteket.

A pénteki borvacsora menüje:
Hideg előétel: Ázsiai lazac tatár /Wasabi/ gyömbér/ szója/ szezám
Leves: Vad gomba kapucsínó/ füstölt fürj tojás/ tofu/ miso kivonat
Meleg előétel: Garnéla/ citromnád/ chili/ kápia/ mogyoró/ kókusz/ rizstészta
Főétel: Szarvas bélszín/ gesztenye/ csicsóka/ édesburgonya
Desszert: „A svájci, a belga és a francia”

A Borvacsora díja: 14 900 Ft (+ 12% szervízdíj)

Nevezési díj a szombati páros Texas Scramble versenyre:
5 900 Ft – Junior játékosok részére
7 900 Ft – a Zala Springs klubtagjai részére
21 900 Ft – vendégeknek
A nevezési díj tartalmazza a green feet, az indulócsomagot, a halfway étkezést és a wellness részleg használatot a versenyt követően.

És akiknek még mindez sem lenne elég, azokat egy vasárnapi ebédre is várja a zalacsányi klub
Sok szeretettel várják ugyanis a vendégeket az újonnan megnyíló Boutique Spa-ba!

Wellness nyitó Sunday Brunch
Részvételi díj: 5 555 Ft (Egységesen)

12:00-15:00 óra között 4 fogásos menüvel várják a kedves vendégeket, akik az ebédet követően birtokba vehetik az új wellness részleget „nem úszod meg szárazon” jeligével.

A program részvétele bejelentkezéshez kötött, hogy garantálni tudják a biztonságos távolságtartást.

További részletek ITT


Fotó: caddie.hu

2020.11.04.

Hozzászólások