Húzd meg jobban, menjen a munka

A munka is jobban megy, ha meló után vár a fairway


Egy jól sikerült péntek délutánt követően Turkovics Ilona, Sándor Virág és Nina Banovic (SLO) a Zala Springs befejező greenjén


- Huszti György beharangozója -


Újra munka utáni versengésre invitál a Zala Springs soha el nem fáradó csapata.
Péntek délután az After Work nevű kilenc szakaszos társasági versenyre várják a munkában ugyan megfáradt, de a pénteki munkanapot így legalább már golfváró extázisban eltöltő játékosokat. Hogy még szebben induljon a hétvége, a versenyzőket a labdakergetést (és néha keresést) követően egy teraszos lazulással egybekötve Váradi Bálint Chef mesterfogásai várják, úgy mint:

Előételek:
- Kacsamáj mousse, lilahagyma lekvár, házi "ementáli" brios
- Olasz minestrone leves prosciutto sonkával

Választható grilltálak:
- Kufteta fűszeres paradicsom salsa, csípős BBQ csirkeszárny, csirkecomb teriyaki, fóliában sült újburgonya és grillezett csemegekukorica
VAGY
- Halloumi sajt, cukkini pogácsával, coleslaw, édesburgonya püré

Desszert: 
- Házi duplacsokis torta, pirított mandulával, krokanttal és mascarponéval

“Pünkösdpénteken” is irány Horány Zalacsány! ?

A versenyre ITT tudsz nevezni (a hazaiak mellett a mezőny egyelőre erősen nemzetközi (amerikai, brit, belga)).

2021.05.18.

Hozzászólások